FreeStyle Motion Heerhugowaard

Indoor trampolinepark / freerunpark

CLUBNIGHT 18 JANUARI!

Kom jij naar onze clubnight op vrijdag 18 januari? Een super gezellige disco avond waarbij je kunt springen op de vetste muziek en er vaak een een leuk thema is. Al onze trainers zijn aanwezig om gezellig mee te springen en ook op deze avond kunnen zij jou de vetste tricks leren!

 

Wij raden altijd aan te reserveren!

FreeStyle Motion Masterclass

Masterclass schroeven!

Binnenkort organiseren wij een masterclass over de vooruit en achteruit schroef. Klik op onderstaande knop voor meer informatie!

WIL JE VRIJ TRAINEN? DAT KAN!

Er is altijd begeleiding aanwezig in de zaal die jou kunnen helpen bij het leren van de vetste tricks en zelf natuurlijk ook gezellig meespringen. Ook zorgen zij ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt om blessures te voorkomen.

Harstikke gezellig dus!

WIJ RADEN ALTIJD AAN TE RESERVEREN!

Bellen kan ook: 072-5314412

Over FreeStyle Motion Heerhugowaard

FreeStyle Motion Heerhugowaard is een indoor freerun- / trampolinepark. Er zijn verschillende trampolines en obstakels, ook is er een foampit waarin je de coolste tricks kunt oefenen onder begeleiding van onze ervaren Trainers. Op onze verende tricking vloer kun je salto’s op de grond leren. Eindeloze mogelijkheden dus.

Je kunt bij ons trampolinespringen/freerunnen.

Dit in vrije vorm of tijdens een les.

Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden langs te komen met je klas of vereniging, dit voor een speciaal tarief.  eens in de maand is er een clubnight met spectaculaire licht effecten en een DJ.

Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs!

(Wij raden altijd aan om te reserveren)

Freestyle Motion Heerhugowaard
J.J.P. Oudweg 8
1703 DE Heerhugowaard

foto site

Laatste nieuws