FreeStyle Motion Heerhugowaard

Het tofste trampolinepark/freerunpark van Heerhugowaard

Kom meedoen met een vrije training voor maar €7,50 per uur!

Er is altijd begeleiding aanwezig in ons trampolinepark die jou kunnen helpen bij het leren van de vetste tricks en zelf natuurlijk ook gezellig meespringen. Ook zorgen zij ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt om blessures te voorkomen. Wil je wat leren? stap dan naar 1 van onze trainers toe!

Meer info over de freerunclinics?

 Klik op onderstaande knop voor meer informatie!

Huh freerunclinics?!

Je leest het goed. FreeStyle Motion organiseert elke vakantie freerunclinics. Deze clinics zijn voor elke leeftijd (minimaal 6) en elk niveau! Tijdens deze clinics kun leer je de vetste tricks en bewegingen en kun je je skills op peil Houden door de onze ervaren trainers.  Je kunt dus komen ontdekken of freerunnen wat voor jou is en als je dit al weet kun je komen meedoen om jou arsenaal aan tricks te vergroten.

De clinics kosten €5,- per keer en voor maar €5,- extra kun je het uur daarna meedoen met een vrije training.

Over FreeStyle Motion Heerhugowaard

Sportclub FreeStyle Motion Heerhugowaard is een indoor freerun- / trampoline hal. Er zijn verschillende trampolines en obstakels, ook is er een foampit waarin je de coolste tricks kunt oefenen onder begeleiding van onze ervaren Trainers. Op onze verende tricking vloer kun je salto’s op de grond leren. Eindeloze mogelijkheden dus.

Je kunt bij ons trainen voor Trampolinespringen / Freerunning / Tricking.

Dit in vrije vorm of tijdens een les.

Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden langs te komen met je klas of vereniging, dit voor een speciaal tarief.  eens in de maand is er een clubnight met spectaculaire licht effecten en een DJ.

Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs!

(Wij raden altijd aan om te reserveren)

Freestyle Motion Heerhugowaard
J.J.P. Oudweg 8
1703 DE Heerhugowaard

2 jongens maken zijwaartse salto op trampoline