FreeStyle Motion Heerhugowaard

Indoor trampoline/freerun centrum

Clubnight vrijdag 23 Februari

Clubnight 23 februari
Vrijdag 23 Februari hebben wij weer een clubnight en deze keer is het de piraten editie. Kom jij verkleed als piraat? wij zorgen voor de schmink!
 
LET OP!
De clubnight is deze keer van 19:00 tot 22:00. Dit betekent niet dat je 3 uur mag springen maar zo is er wel mee ruimte over. Je kan nu dus kijken uit:
 
19:00 tot 21:00
20:00 tot 22:00
Of gewoon 1 los uur.
 
De kosten blijven hetzelfde.
7,50 voor 1 uur
12,50 voor 2 uur
(leden krijgen 2,50 korting)
 
Reserveer snel want VOL=VOL!

Leer zelf de backflip/achterover salto

Sinds kort zijn wij begonnen met het opnemen van onze eigen tutorials. In deze tutorials vertellen wij hoe je bepaalde tricks kan uitvoeren en kan uitbreiden. Natuurlijk betekent het niet dat je na het kijken van zo een video gelijk de trick kan doen, maar het zal je wel helpen als je ermee gaat oefenen.

VOORJAARS VAKANTIE

Elke dag open van 12:00 tot 18:00

24 Februari tot en met 4 Maart! 

WIJ RADEN ALTIJD AAN TE RESERVEREN!

Bellen kan ook: 072-5314412

FREERUNCLINICS

Voorjaarsvakantie

Ook deze vakantie organiseert Freestyle motion weer clinics. Deze clinics zijn voor jong en oud van elk niveau. Wil je nieuwe skills & tricks leren of gewoon lekker door trainen? Dan is dit zeker wat voor jou!

 

Over FreeStyle Motion Heerhugowaard

FreeStyle Motion Heerhugowaard is een indoor trampoline/freerun centrum. Er zijn verschillende trampolines, springbox met airbag landing en een foampit. Ook hebben wij verschillende obstakels in de zaal zodat er een mooie combinatie onstaat tussen Freerunning en trampolinespringen.

Je kunt bij ons trampolinespringen/freerunnen.

Dit in vrije vorm of tijdens een les.

Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden langs te komen met je klas of vereniging, dit voor een speciaal tarief.  eens in de maand is er een clubnight met spectaculaire licht effecten en een DJ.

Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs!

(Wij raden altijd aan om te reserveren)

Freestyle Motion Heerhugowaard
J.J.P. Oudweg 8
1703 DE Heerhugowaard

foto site

Laatste nieuws